Søyland, Helvig og Løyning årets spillere!

Jan Terje Søyland, Ørjan Helvig og Karen Løyning ble alle stemt frem som årets spillere på hhv a-lag, jr.herre og jr.dame. Søyland fikk tradisjonen tro utdelt et ekslusivt armbåndsur fra Peders Ursenter. Terje Rasmussen hos ursenteret overrakte uret i forrige uke. (bildet over)
Denne uken har både junior herre og junior dame hatt sine årsavslutninger med utdeling av utmerkelser. På junior damene ble også de tre avtroppende trener og laglederne Tore Tollefsen, Vidar Kvamsø og Jørgen Larshus gjort stas på av alle spillerne.
Martine Larshus (fair play), Marion B. Blitzner (trening), Karen Løyning (årets spiller) og Live Jørgensen (toppscorer)
.

Kristian Høien (trening), Frode Vinningland (fair play) og Ørjan Helvig (toppscorer og årets spiller)

HC og B-lagets utmerkelser kommer vi tilbake til...