Inspirerende akademi-lørdag!

Sommeren nekter å slippe taket og det nøt Eigers akademideltakere godt av lørdag. På en ny inspirerende akademidag hadde herrene Olsen og Gløpstad fått med seg storfint besøk. Den yngste gruppen ble ledet av a-lagsprofilene Asbjørn L. Larsen, Hans Marius Slettebø og Eirik Gohn og på den eldste var det den de fleste omtaler som tidenes Eigertrener, Øystein Tveit som ledet an.

Andrè Olsen oppsummerte med at det hadde vært kjekke og inspirerende økter med mye læring og nye impulser.
Det var kjempekjekt å ha med a-lagsspillerne og ungane storkoste seg. Han mener det er utrolig viktig at de unge får møte A-lagsprofilene.

Andrè hadde gledet seg veldig til å få Øystein Tveit på plass og han ble ikke skuffet.
Fokuset var på det defensive med press, sikring, stenge rommene som viktige momenter. Tveit vektla snakking enormt mye og fant vel ut at her har Eigerspillerne en hel del å gå på. Tveit hevdet at da han trente Eiger snakket man bortimot motstanderne i senk.
Øystein Tveit holdt det gående i bortimot 2 timer og gav nok både den ene og den andre opptil flere gode impulser.

Jarle Gløpstad og Andrè Olsen var opptatt av at læringen på lørdagens økt må implementeres på de enkelte lag. Derfor hadde de håpet på enda bedre fremmøte av trenerne i klubben. De to spillerutviklerne lovet imidlertid at dette skal det jobbes mer med - både inn mot spillere og trenere.

Fredag var det også storfint besøk - da på FFOen. Her var a-lagsprofilen Stian Sleveland med på økten - et svært populært besøk!
.