Alltid i forkant!

Blant observatørene på den første treningen på den nye kunstgressbanen var Sveinung Myklebust. Han var imponert over kvaliteten på det nye dekket og syns Eiger kan være stolt av de gode fasilitetene fotballspillende barn, ungdom og voksne tilbys i Hålå nå. Sveinung har vært involvert i alle Eigers baneprosjekter fra den første grusbanen ble til i 1988 og frem til i dag. Han mener Eiger alltid har vært i forkant av utviklingen og viser bl.a. til at Eiger alltid har fått tak i det nyeste av det nye på banedekker.
I 1992 gjorde man forsøk på å så gras i sand - et svært vellykket sådan!
I 1997 var man i Tyskland for å få tak i den nyeste kunstgrastypen.
I 2007 fikk man det beste markedet kunne tilby av krøllgress som ble lagt på Akerbanen.
I 2008 hadde utviklingen gått enda et skritt videre og Eiger var de første som fikk prøve den nye teknologien og dette krøllgresset ble lagt på Sparebank 1 banen.
Underlaget som er blitt lagt på Eigers nyeste krøllgressbane minner om graset fra Sparebank 1 banen, men er en enda bedre versjon av dette.

Kåre Myklebust - leder i bygg og anlegg og Sveinung Myklebust tilstede på den nye banen onsdag.