Første trening avholdt

Eigers nyvinning - frivillig fellestrening for spillere fra junior- b- og a-lag, ble de første til å trene på den nylagde kunstgrasbanen i Hålå onsdag. Dette er et tiltak for å sveise sammen spillere i klubben ytterligere, men også for å gi de ivrigste juniorene noe ekstra å strekke seg mot. Thor Jostein Dyrnes ledet første økt og han la vekt på mye spill denne første økta.
På sikt er det planen at juniorene vil få egne faddere fra a-laget - noe man håper skal gjøre overgangen fra junior til seniorfotball enda enklere for våre kommende a-lagsspillere.
Utover høsten vil onsdager trolig bli dagen som er avsatt til disse øktene.

Dyrnes sier også at det forelgger planer om å sette av en dag der alle a-lagsspillerne skal være med rundt alle lagene i klubben.