Avsluttet med bowlingDen første uka i årets sommer AFO ble avsluttet med bowlingtur til Bryne fredag. Når værgudene slo seg såpass vrange var det en lur beslutning, for inne i bowlinghallen på jæren var stemningen på topp der både gode prestasjoner med den tunge kula og god mat og drikke sørget for høy trivselsfaktor.
Torsdagen var det bedre vær og da var ikke Andrè Olsen og co sene om å benytte seg av muligheten til en tur i vannbassengene. Der er det alltid kjekt å være.


Hele gjengen samlet i Vannbassengan

Olsen er ellers godt fornøyd med den første uka - spesielt med tanke på været som har vært og utfordringene det har skapt. Deltakerne har fått seg nye venner og bekjentskaper og latteren har sittet løst og trivselen vært stor.

Neste uke er det også sommer AFO og værmeldingen ser ut til å spille litt mer på lag!
  • Opprettet .
  • Treff: 1006

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn