Rekordraskt årsmøte

Eigers ekstraordinære årsmøte onsdag ble klokket inn på 18 minutter av styreleder Kjell Garpestad jr. På agendaen stod 3 saker; behandle lovendring i styresammensetning, behandle oppgradering av anlegget (erstatte gras med kunstgras) og behandle ny sports plan.
Lovendringen kom etter krav fra NIF der Eigers noe diffuse (men mer fremtidsrettede kanskje) lov mht antall medlemmer i et styre måtte være definert med eksakt antall medlemmer. Eigers styre innvalgt på det ordinære årsmøtet i vinter finner du her
Saken om oppgraderingen av anlegget gikk også unna i en fei. Takket være god dugnadsinnsats og daglig leder Thor Jostein Dyrnes jobb med "papirarbeidet" ser det ut til at "Norges billigste kunstgrasbane" kan bli en realitet før fellesferien. Styreleder Kjell Garpestad har allerede uttallige timer bak seg i gravemaskin for å skrelle av gresslaget og legging av kunstgras kan trolig begynne helt i starten av juli.
Den nye sportsplanen ble også vedtatt kjapt og de fleste fremmøtte hadde satt seg godt inn i det imponerende dokumentet som sportslig utvalg med Bjørn Arne Slettebøe i spissen har utarbeidet. Den nye vedtatte sportsplanen vil bli publisert og lagret på eigerfk.no om kort tid.
Fremmøtet på det ekstraordinære årsmøtet var ellers ikke allverden, men så var det ikke de helt kontroversielle sakene som skulle behandles heller.