Fair play kamp i Hålå tirsdag

Kampen mellom Eiger og Austråtts J15 lag er utplukket til å være en av to såkalte fair-play kamper i sone sør denne våren. Kort fortalt så blir rammen rundt kampen en helt annen enn jentene er vant med og fokuset på fair play fremtredende. Jentene vil innta kamparenaen Sparebank 1 banen til Champions League hymnen og Eiger som klubb legger opp til en avvikling tilnærmet likt en a-kamp. Det betyr blant annet åpen kiosk, resultattavle, Rolf M. Skogen i speakerbua og forhåpentligvis godt med publikum.
Fair play veileder i Rogaland Fotballkrets, Eivind Olsen (til venstre på bildet over) ser frem til kampen og tror det blir en minneverdig kamp for spillere og publikum.