Bli klubbdommer!!

Eigers klubbdommerkurs er i år satt opp i Eigerhuset onsdag 6 april kl 1700. I utgangspunktet er kurset tiltenkt spillere på G12/13 og j12/13, men det er selvsagt åpent også for andre om det er noen som ønsker.

Ansvarlig for kurset Einar Ragnvald Løyning sier det hadde vært kjekt om trenere i minifotballen - dvs 6-12 år også hadde tatt seg tid til å være med på dette.
Kurset varer ca 1,5 time.
De nye retningslinjene som gjelder ungdomsfotball og seniorfotball står også på agendaen denne onsdagskvelden og blir gjennomgått umiddelbart etter klubbdommerkurset - ca 1830.