Se Eigerfilm fra 1982

Odd Arild Ellingsens bravader, både foran og bak kamera bør være kjent - i hvert fall for dem som vokste opp før 80-tallet.
Flere år før Okka TV og senere Dalane TV så dagens lys, var han allerede i gang med både fotografi- og filmapparat.
I hans arkiv finnes mye "snop", blant annet en filmsnutt fra 1982.
Stedet er treningsbanen på Husabø og noe av det vi får se er blant annet a-kamp mellom Eiger og EIK, Eigers a-trening ledet av Stein Vasbø og "intervju" med Henning Karlsen, Olaf Omdal og Odd Arne Hovland. På slutten får vi se tidligere Eiger-trener Leif Skandsens bestrebelser for å klare de fysiske testene fotballdommere må gjennom før hver sesong.
Og for dagens aktive.....her kan man se hvilke forhold man hadde å trene under for drøye 30 år siden!
Snutten fra 1982 ser du her

Interessert i mer fra Ellingsens arkiv? Her er hans dokumentasjon av åpningen av Eigerhuset i 1984.
Og her fra kranselaget ifm byggingen av Eigerhuset - nyttårsaften 1982.