Eiger-klærne til trykking

Da leveres Eiger-klærne til trykking i morgen - mandag! Trykkingen tar ca 1 uke!? Slår det til, satser vi på utdeling av klærne i Hålå medio uke 11. Kommer tilbake til eksakt tidspunkt!
Før den tid er det viktig at ALLE betaler inn riktig beløp I GOD TID til kontonr. 3335.26.48669.

De røde klubb-prisene på vedlagte kles-plakat er slik at den første (til venstre for / ) gjelder barnestørrelser (116-164).....og den etter / er voksenstørrelser (XS-3XL).
Ta kontakt hvis spørsmål.....!?

Julie       &        Tore
40070987        99243956