Stor Eigerdeltakelse i terrengløp

1
Kolbjørn Rogstad utfordret for 5 uker siden alle spillerne på gutter 14 laget til konkurranse med Terrengløp i Vannbasengan som er ett arrangement med ca 100 deltakere. De som kom før Kolbjørn i mål ble lovet en kasse brus i tillegg til at alle skulle få sjokolade for deltakelse. Denne utfordringen tok sju av spillerne på laget. Både Joakim Rogstad og Stian Omdal kom i mål med klar margin til Kolbjørn og Tom Punterold tok innersvingen på ham i en forrykende spurtduell der Tom vant klart med en hundredel.

2
Kolbjørn var så fornøyd med innsatsen at det ble brus til alle som fullførte løpet og nå er det bare å legge inn litt terrengløp i treningsopplegget neste år og se om Kolbjørn utfordrer nok en gang
3
Utenom spillerne på gutter 14 var det mange Eiger medlemmer, både aktive og tidligere aktive fotballspillere samt stor deltakelse i løpet for de minste.