Stiller likevel!

Eiger har i dag bestemt seg for likevel å stille på morgendagens dialogmøte i regi av Eigersund kommune. Helomvendingen er gjort på bakgrunn av henvendelser fra klubbens medlemmer. Eiger konstaterer også at Dalane Tidende ved Ingve Aalbu har klart å gjøre dette til en Eiger og EIK sak, noe Eiger hele tiden har ment det ikke er. Eiger stiller seg uforstående til at Aalbu og Dalane Tidende retter slik flengende kritikk mot en frivillig organisasjon som har gjort så mye godt for barn og ungdom i Eigersund. og som har spart kommunen for millioner ved å bygge opp et komplett idrettsanlegg.
Eiger rettet i utgangspunktet sine 12 spørsmål mot kommunen og de valgte altså å inkludere EIK. Eiger forventer da at fremtidige spørsmål og søknader som EIK fremmer til kommunen, vil Eiger bli informert og inkludert i.

Fra Eiger stiller styreleder Kjell Garpestad jr og varamann i styret Kåre Myklebust. Møtet starter kl.1700 og Eiger oppfordrer alle medlemmer til også å møte på hotellet.
  • Treff: 2029