Kongedag på FFO`en

Eigers FFO hadde i dag besøk av Mois FFO. Som sist gang disse samarbeidspartnerne møttes så ble det spilt turnering inne med lag mixet fra de to klubbene. Manchester United, Liverpool, Barcelona og Real Madrid spilte totalt 9 kamper. 45 gutter og jenter fra de to klubbene var på plass.
De to lederne, Andre Olsen fra Eiger og Stian Stenberg fra Moi har allerede avtalt at de to fotballfritidsordningene skal møtes igjen på Moi ut på vårparten. Samarbeidet har vært en stor suksess og gir ungene et meget kjekt avbrekk fra den vanlige FFOen.

.