Gemyttlig, men langt årsmøte

Eigers årsmøte for 2015 ble avholdt i kafeteriaen i Hålå onsdag. 36 medlemmer hadde funnet veien til møtet der beslutninger tas og engasjement og fornuftige innspill var det mange av. Æresmedlem Pete Seglem ble valgt til dirigent og han ledet møtet på en rutinert og humørfylt måte.
Noen av sakene som ble tatt opp var:
- Endring i Eigers lover som en følge av at lovverket i Norges Idrettsforbund er endret. (Lovnorm for idrettslag - paragraf 21)
- Endring i styresammensetningen for Eiger. Paragraf 12 punkt 10b i lov for Eiger FK endres på årsmøtet fra "4 styremedlemmer og 1 varamedlem TIL "Minst 4 og maks 6 styremedlemmer og mellom 1 og 3 varamedlemmer. Leder og nestledervervet inngår i styret og er uendret ifm dette endringsforslaget som ble vedtatt.
- Kåre Myklebust fikk sølvnåla for lang og trofast tjeneste. Mer om dette i neste Eigerposten.

- Styreleder Kjell Garpestad orienterte om siste nytt i Midtpunkt Eigerøy saken der han opplyste at advokat ivaretar Eigers interesser. Han håpet at saken ville være avgjort i løpet av året. Videre mente han at aktivitetsnivået i 2015 viste at selv om saken tar tid og ressurser - har det ikke gått ut over driften ellers - til nå.
- Styrets forslag til budsjett for 2016 ble vedtatt med enkelte justeringer etter stort engasjement blant de fremmøtte.
- Styresammensetningen ble endret - både i antall og personer.
Valgkomiteen bestående av Jens Skåra og Ivar Urdal hadde gjort en god jobb og Pete Seglem påpekte at dette vervet er det viktigste i klubben.
Eiger styre fra dags dato:
Leder Kjell Garpestad jr (2 år)
Nestleder Nina V. Skåra (1 år)
Styremedlemmer:
Thorbjørn Brandsberg (ikke på valg)
Irene Skadberg (ny - 2 år)
Johnny Brekke (ny - 2 år)
Atle Torstensen (ny - 2 år)
Ole Martin Solli (opprykk fra varamedlem - 1 år)

Varamedlemmer:
Kåre Myklebust (1 år)
Per Martin Pedersen (1 år)

Revisorer:
Anita Pettersen Skåra (ikke på valg)
Gunn Hetland Skjæveland (2 år)

Valgkomite:
Ivar Urdal
Jan Noralf Myklebust

Økonomien i klubben er snudd fra fjorårets underskudd til et overskudd i 2015 på drøye 589 000.
I budsjettet for 2016 legger likevel styret opp til et mer beskjedent overskudd på noe over 160 000.

Da kan det også nevnes at medlemskontingenten ble hevet i tråd med styrets forslag som du finner her. Forut for dette er det gjort sonderinger rundt andre klubbers satser og Eiger er - selv etter økningen blant de billigste i kretsen.

Styremedlemmer og ellers det meste som kan krype og gå av folk med verv i klubben ble så kalt opp for å motta den tradisjonsrike "takk for innsatsen koppen".

.