Midtpunkt Eigerøy har fremdrift

Idrettsbarnehage
Prosjektleder Einar Rune Vinningland som styrer Eigers prosjekt : Midtpunkt Eigerøy har fått melding fra Eigersund Kommune om at de i desember behandler og gir Eiger svar på søknaden om opprettelse av en 4 avdelings idrettsbarnehage. Vinningland opplyser videre at både A2 arkitekterne og byggleverandørene vil starte opp byggearbeidene raskt, og kan ha barnehagen klar til oppstart av nytt barnehageår 15.august 2013 - dersom kommunen kvitterer positivt i desember. A2 arkitekterne HolstebroA2 Arkitekterne, her representert med f.v Alice Storgaard, Freddy Quist og Torben Jensen representerer noe av det ypperste Danmark har å by på når det gjelder arkitektarbeide.

Det er stor interesse for denne type barnehage og mange foreldre har forespurt om mulighetene for oppstart til sommeren 2013. Eiger vil derfor gjøre sitt ytterste for å få dette til om kommunen nå godkjenner konseptet.  

  • Opprettet .
  • Treff: 1598

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn