Cecilie til Frøyland

Cecilie Ege har meldt overgang til Frøyland IL. Det er en stund siden hun flyttet fra byen og overgangen er i hovedsak for enkelthetens skyld, da hun har blitt samboer med bosted Frøyland og også jobber der. Cecilie sier at hun håper ikke Eiger "glemmer henne helt", fordi for hennes del kommer Eiger fortsatt til å være "sin klubb". "Uten den støtten av foreldre, trenere og ledere jeg fikk da jeg var klubbdommer, hadde jeg ikke vært der jeg er idag!"

Eiger ønsker Cecilie lykke til videre med dommergjerningen og håper på fortsatt fremgang og spennende utfordringer!