Valencia til topps!

En uhyre spennende siste dag i årets Bulldog cup endte med at Valencia stod igjen som vinnere i den eldste klassen. I begge semifinalene stod det uavgjort ved full tid og Valencia avgjorde sin semi ved å beseire Atletico Madrid på straffekonk. Sevilla på sin side avgjorde semifinalen etter sudden death mot Real Madrid, 30 sekunder inn i ekstratiden.
Finalen var like jevnspilt som semifinalene og 1-1 etter full tid sendte finalelagene til 5 minutters ekstratid. Da ingen av lagene scoret her måtte det hele avgjøres på straffekonk og her var altså Valencia best.
På finalelaget spilte:
Jacob Landro, Thyra Løyning og Emma Eik Høien, Sindre Skaara Helgesen, Frode Vinningland, Sara Tengesdal og Øyvind Garpestad

Turneringen ellers var preget av utrolig mange jevne og spennende kamper. Kjekt var det at publikum (foreldre, søsken, besteforeldre og andre interesserte) virkelig var med på å lage god stemning på alle kampene. Det må ha vært en god opplevelse for spillerne å oppleve slik støtte fra tribunen som vi kanskje må tilbake til slutten av 80 årene og de legendariske romjulsturneringene for å finne sist gang i Eigerhuset.
En sliten, men godt fornøyd turneringsleder Andre Olsen var frimodig nok til å bruke et ord for å å oppsummere Bulldog Cup - 2015: "Innertier"!

Premieutdeling i den eldste klassen

Flere bilder finner du på Eigers facebookside