Opprykk for Cecilie og Johannes

Cecilie Ege og Johannes Wigand har begge lagt en god sesong bak seg med dommerfløyten. Slikt blir lagt merke til og duoen kan neste sesong se frem til utfordringer på et enda høyere nivå ettersom begge er klar for dømming i 4 divisjon. I 4 divisjon befinner Henning Karlsen seg fra før og han fortsetter på dette nivået også i 2016.
Einar Ragnvald Løyning er klubbens høyest rangerte dommer og han er klar for en ny sesong i 3 divisjon.

Eiger blir også representert med følgende dommere i 2016:
Aldersbestemt: Per Emil Skjelbred
Rekrutteringsdommere er: Erling Torstensen, Anders Rasmussen, Frode Vinningland

Kjell Høien som fortsatt er en svært habil dommer har en litt friere rolle med fløyta og stiller når det passer.