Årsavslutning og opprykksfest

Fredag samlet a-lag herre, a-lag dame, b-lag og juniorlag seg på Corner til en kombinert årsavslutning og opprykksfest. Påtroppende daglig leder Thor Jostein Dyrnes ledet den formelle delen der det blant annet ble delt ut utmerkelser fra sesongen som har gått. Både a-lag og b-lag fikk velfortjent applaus for en kjempesesong som for begges del endte med opprykk. Applaus og godord fikk også trenerne for de to opprykkslagene, Gunnar Hundsnes, Thor Jostein Dyrnes, Einar Ragnvald Løyning og Tor Arne Nergård.
Mamas Pizza sørget for at Eiger ble de første til å få en smaksprøve på deres pizzaer - noe som var veldig populært.
Etter den formelle delen ble dørene åpnet for supporterne og støttespillerne som sammen med spillere og trenere hadde en kanonkveld i godt selskap.
Stian Sleveland som gikk til topps på Dalane Tidendes stjernetoppen ble også stemt frem som årets spiller av sine kolleger på a-laget. Caroline F. Landbø ble årets spiller på damelaget, mens Ole Andreas Storebø fikk samme utmerkelse på b-laget. På juniorlaget var det Anders Rasmussen som ble årets spiller.

Årets øvrige utmerkelser:

A-LAG:
Treningspokal: Hans Marius Slettebø
Fair Play: Eirik Gohn
Toppscorer (i serien) Stian Vigrestad
Pokal for 100 kamper: Matias L. Løyning og Sarunas Kilijonas

DAMELAG:
Treningspokal: Brit Elin Hovland
Fair Play: Renate Dyrnes
Toppscorer: Caroline F. Landbø

B-LAG:
Treningspokal: William Refsland
Fair Play: Torgny Torgersen
Toppscorer: Espen Stornes

JUNIORLAG:
Treningspokal: Oscar Sæstad
Fair Play: Adrian Myklebust
Toppscorer: Viktor Opheim og Inge A. Pettersen

Juniordamene og HC-laget skal ha sine respektive avslutninger på et senere tidspunkt.