Hellvik Hus fortsetter!Hellvik Hus fortsetter som generalsponsor i barne og ungdomsavdelingen. Tidligere denne uken ble Eiger og Hellvik Hus enige om å videreføre avtalen i 2016 og 2017 også. Styreleder Kjell Garpestad er godt fornøyd med at den tradisjonsrike bedriften fortsetter å støtte Eigers barne og ungdomsarbeid.
Salgssjef Paul Haneferd i Hellvik Hus sier at dette handler om at Hellvik Hus som en lokal aktør ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Vi brenner for barne og ungdomsarbeid (herunder idrett) og ønsker å være med å tilrettelegge for dette. Ellers hadde det blitt mye dugnad på foreldre. Men det er klart at vi som nabo til Hålå føler engasjementet ekstra sterkt her. Så vil en gevinst være at foreldre og neste generasjon vokser opp med vår logo i bakhodet når husleverandør en gang skal velges. Vi ønsker at Hålå og Eiger skal vokse sammen med Leidlandshagen. Over 200 boenheter skal ha beboere i Leidlandshagen og mange barn som kanskje vil spille fotball
  • Opprettet .
  • Treff: 1013

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn