200 er passert!

Torsdag passerte "Grunnmuren" 200 givere. Det var Anja Herredsvela som fikk æren av å være den 200 som ble med. I skrivende stund er det 202 givere. Styreleder Kjell Garpestad jr. hadde tidlig i prosessen et ørlite håp om å nå 200 før jul. Men med den overveldende responsen som har vært tror han nå det er mulig å nå 250 før høytiden ringes inn.
Grunnmuren er allerede på plass i Hålå, og det fysiske produktet som selges er en egen grunnstein av keramisk flis med laserinngravert navn / logo for hver sponsor. Hver grunnstein settes inn i en felles sponsorvegg, som blir godt synlig for alle. Denne settes inn i en børstet rustfri syrefast U profil som skrues fast til vegg. Som giver blir du en eller flere av disse. Mange små grunnsteiner utgjør til slutt Grunnmuren, og vi starter arbeidet med ny fotballhall når vi når 300 grunnsteingivere.

Giverbeløpet er fra kr. 100 pr. måned, og avtalen løper over tre år. Pengene settes inn på lukket konto, og er øremerket fotballhall.

Hvem kan være giver til Grunnmuren?
Bedrifter, privatpersoner, organisasjoner, klubber etc.

Ønsker du å være med å bygge Grummuren til Eiger FK, og dermed også sette i gang arbeidet med ny fotballhall?

Da melder du deg til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / tlf 95781068