Inspirerende akademilørdag

September måneds andre akademilørdag ble nok en innertier med gode forhold og inspirerende besøk fra a-laget på den eldste gruppa. Thor Jostein Dyrnes, Matias L. Løyning, Thomas V. Leidland og Stefan Ghilom holdt spillerne som er mellom 13 og 16 på tå hev gjennom godt og vel 90 minutter. Det ble halvannen time med godt humør, inspirerende øvelser og veldig mye bra spill!
Spillerutviklerne Andrè Olsen og Jarle Gløpstad som selv hadde ansvaret for den yngste gruppa tidligere på dagen var meget fornøyd med både spillere og trenere!

.