Dyrnes ny daglig leder!

Thor Jostein Dyrnes blir Eigers nye daglige leder. Tiltredelsen vil imidlertid ikke finne sted før på nyåret og som styreleder Kjell Garpestad jr gikk ut med før helgen; daglig leders oppgaver når Kenneth Pedersen slutter i slutten av september, skal fordeles internt som en form for dugnad.

Dyrnes skal jobbe i en 50% stilling og en del av stillingen skal han bruke på det sportslige og klubbens ulike arenaer her.

Thor Jostein Dyrnes gleder seg til å ta fatt på oppgaven og ser frem til å bidra til at klubben både administrativt, organisatorisk og sportslig kan ta nye steg.

Et samlet styre med leder Kjell Garpestad i spissen er meget fornøyd med at Dyrnes nå har takket ja til tilbudet om å lede den daglige driften av Eiger FK.