"TV" klar for nye utfordringer!

Fredrik Tveit Vinningland (TV) har etter eget ønske blitt løst fra kontrakten med Bryne FK. Nå venter nye utfordringer i forsvaret der han i går møtte opp for tjeneste i Rena leir. Tjenesten skal avtjenes i Hæren og Fredrik er ikke fremmed for å fortsette i forsvaret etter endt førstegangstjeneste hvis det svarer til forventningene. 

Fredrik takket også nei til et relativt fristende tilbud om et såkalt scholarship fra et fotballuniversitet i USA, men det toget er ikke gått selv om han nå "melder overgang til" forsvaret. Nye sjanser kan komme allerede neste år.

Det var foran høstsesongen 2012 Fredrik gikk fra Eiger til Bryne. Da hadde han allerede, sin unge alder til tross - 7 a-kamper for Eiger. I Bryne gikk det et år før han signerte proffkontrakt. På tross av en god utvikling har Fredrik stort sett måttet nøye seg med spill for Bryne 2 i 3 divisjon. Han har likevel fått med seg 10 a-kamper på Brynes a-lag.

Vi ønsker Fredrik lykke til i forsvaret og satser på en retur i rødt og blått - en eller annen gang!

  • Opprettet .
  • Treff: 1040

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn