Ballbingen må trolig vike!

Eigers ballbinge må trolig vike hvis det blir gang- og sykkelsti gjennom området i Hålå. I tillegg er en tiltrengt oppgradering av parkeringsfasilitetene planlagt i dette området.
Bingen ble offisielt åpnet av daværende fotballpresident Per Ravn Omdal i 2003. Det er stort sett yngre lag som har brukt denne som har et underlag av gammel type kunstgress. Kostnadene med å skifte ut dekket er store.

Eiger har vært i kontakt med flere velforeninger med tanke på å flytte den til deres respektive områder, men regler rundt bl.a. støy og størrelse har gjort at det er en del utfordringer knyttet til dette.
Kommunen, ved både ordfører og vei- og utemiljøsjef Jone Omdal er positive til gjenbruk av ballbingen som med unntak av dekket er i god stand.

Smålagene i klubben ønsker sterkt å beholde den i en eller annen form, men styret er foreløpig av den oppfatning av at den skal bort.

Fotballpresident Per Ravn Omdal åpnet bingen i juni 2003. Her sammen med Aud Sæstad, Eigers daværende leder.