Eiger tildelt 14000!

Eiger er tildelt kr.14000 fra Sparebankstiftelsen SR Bank. Det ble utfallet på søknaden som omhandlet støtte til innkjøp av 3`er mål. Som kjent vedtok forbundsstyret allerede i fjor å innføre 3`er fotball for de aller yngste. Dermed spilles aldersbestemt fotball som følger:

Barn under seks år: Treerfotball.
Syv-ti år: Femmerfotball.
11-12 år: Sjuerfotball.
13 år: Nierfotball
14 år: Nier/11-fotball (valgfritt)

Bakgrunnen for vedtaket var:  «For de under 7 år kan femmerfotball bli litt for komplekst. Vi ønsker å erstatte femmerfotball med  treerfotball for denne aldersgruppen fordi treerfotball er bedre tilpasset spillernes modenhet – både i hodet og i beina. I treerfotballen er man alltid involvert fordi ballen aldri er så langt unna at man minster kontakten med spillet. Spillerne i denne aldersgruppen vil føle seg mer delaktig og oftere oppleve mestring i treerfotball sammenlignet med femmerfotball.  

Gjennom mer ballkontakt og hyppigere mestringsopplevelse blir aktiviteten morsommere og mer utviklende for barna. Vi håper at dette på sikt vil kunne føre til at flere begynner – og at flere fortsetter – med fotball.»

Eiger takker for støtten fra Sparebankstiftelsen!

  • Opprettet .
  • Treff: 867

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn