Populært område

Da vi tok en tur i Leidlandshagen i fjor sommer var arbeidet med det mange mener er byens beste tomter allerede i gang. I går la Hellvik Hus ut Byggetrinn 2 som har 24 fantastiske utsiktstomter å by på. En av de salgsansvarlige hos Hellvik Hus, Paul Haneferd som selv har kjøpt seg tomt i Leidlandshagen, fikk inn 9 reservasjoner allerede første dag og var strålende fornøyd med interessen. Størrelsen på tomtene er også i kategorien store og utsikten får man da på kjøpet. Prismessig ligger tomtene fra 890000 til 1250000 med arealer fra 480 m2 til 1000 m2. 

Som nærmeste nabo til Hålå fremhever Hellvik Hus Leidlandshagens nærhet til Eigers idrettsanlegg og badeplass i tillegg til en trygg og god skolevei gjennom Hålå til Eigerøy skole.

Et av de mer snodige rekkefølgekrav er at Hellvik Hus må oppføre ballbinge i Leidlandshagen. Denne ligger svært nære Hålå der man skulle tro det var nok av denslags. Men fin er den!

  • Opprettet .
  • Treff: 1127

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn