Velfortjent innsatspris!

På Idrettsrådets årsmøte fredags kveld ble Jan Tore Hovland tildelt Egersund Idrettsråds innsatspris for 2015. Denne prisen som inneholder diplom, blomster og en sjekk på kr. 5000 henger svært høyt; og tildeles enkeltpersoner som gjennom mange år har lagt ned en betydelig dugnadsinnsats for idrettslaget en representerer.

Jan Tore har bidratt i mange mange år for Eiger FK både som trener for ulike lag, er redaktør og pådriver for Eigerposten og Miniposten. Han er også sterkt involvert i diverse komiteer når det gjelder tiltak for barn og ungdom i klubben samt andre arrangementer som finner sted i Hålå.
Mye mye mer kunne vært nevnt, her snakker vi på mange områder om Mr. Eiger.

Så nok en gang gratulerer med prisen Jan Tore. Den er vel fortjent. En fjær i hatten også for Eiger FK.
Stå på videre.

Kenneth Pedersen - daglig leder Eiger FK