Klubbkveld tirsdag

Tirsdag er det igjen klar for klubbkveld i G-Sport Sportys lokaler i Lerviken. Klubbens medlemmer kan sikre seg 25% avslag på alle varer i hele butikken. Daglig leder Dag Thore Valand lover en butikk som bugner av nye, fine varer. Samtidig så er denne uka den siste før Sporty omprofilerer sin butikk i byen til Intersport Egersund.

På klubbkvelden blir det også anledning til å prøve og bestille den fine, nye overtrekks-dressen som Eiger nå skal ha frem til 2019.

For de som vil gjøre noen gode kjøp på vinterens varer er allerede salget i gang: