Øyvind Skadberg returnerer til Hålå

16ootrener5
Øyvind Skadberg på en nyåpnet Akerbane i 2007 (Foto Olaf Omdal / Dalane Tidende

Tidligere a-lagstrener Øyvind Skadberg er trekkplasteret når årets siste trenerforum går av stabelen tirsdag i Hålå. Selv om "hele Eiger" er i Champions Academy modus etter en svært inspirerende fotballskole i forrige uke vil man garantert også bli inspirert av Skadberg som vil konsentrere seg om et hovedtema.

"Hvordan skape et godt prestasjonsmiljø og en god treningskultur på lagsnivå og klubb som helhet". Han vil i tillegg sveipe innom et punkt som har med ovennevnte å gjøre; "hvordan skape gode holdninger blant spillerne".
Øyvind Skadberg trente a-laget i tre sesonger fra 2005 til og med 2007 sesongen. Temaet han skal snakke om er områder han virkelig satte spor etter seg i Eiger. Så her bør alle møte fram 1945 i kafeen.


 

 

 

 

 

  • Opprettet .
  • Treff: 1124

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn