Valencia i førersetet!

Valencia ligger best an etter første dag av Bulldog Cup 2014. Likevel må det sies at lagene i årets utgave er utrolig jevne. Dette gjelder stort sett i alle alderstrinn. I den eldste klassen kåres som kjent vinner og etter lørdagens resultater kan faktisk alle lagene enda nå finalen som spilles søndag kl.2020. 

Det blir også spennende å se hvem som blir kåret til beste jentespiller, beste guttespiller og beste keeper i den eldste klassen.

For øvrig har det vært mye folk og god stemning i Eigerhuset under turneringens første dag. Mellom kampene har det blitt tid til både bordtennis og andre spill i kafeen og ute i kiosken har det vært jevn trafikk.

Dommerne, Einar Ragnvald Løyning, Matias Leidland Løyning og Kenneth Pedersen har hatt en travel men plettfri dag!

Tabell etter første dag i eldste klasse:

Lag Kamper Målforskj. Poeng
VALENCIA 4 11-5 9
ESPANYOL 4 8-7 7
MALLORCA 4 6-7 6
VILLAREAL 4 7-11 6
BARCELONA 4 8-6 4
REAL MADRID 4 7-9 4
ATHLETICO MADRID 4 5-7 4

Lag og kampoppsett finner du her

  • Opprettet .
  • Treff: 929

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn