Supert loddsalg

Eiger har hatt sitt tradisjonelle rullelappsalg gående på Rema 1000 og Amfi også denne julen. Salget har gått strålende slik det har pleid å gjøre og Reidar Myklebust som er blitt en rutinert og mye brukt loddselger, forteller om svært godt salg. På bildet over er det Nordis Hansen som får seg noen lodd.

Daglig leder Kenneth Pedersen er innom flere ganger til dagen for å sjekke og har også selv tatt flere økter "bak disken". Det mest spesielle med loddsalget i år syns Kenneth var paret fra Kvinesdal som kjøpte for flere hundre kroner før de satte seg i kafeen på Amfi for rulle opp. Etter en stund kom de tilbake for å hente premie før de slengte ytterligere 200 kroner på bordet og bad om nye lodd. De kunne fortelle at muligheten for å kjøpe rullelodd var mye av grunnen til at de tok turen til Egersund i førjulsstria!

Rullelappsalget avsluttes på Amfi kl.2000 lille julaften.

  • Opprettet .
  • Treff: 812

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn