Eigerhuset 30 år

I dag er det 30 år siden Eigerhuset offisielt ble åpnet. Fredag 30 november 1984 kunne en stolt byggekomitè ønske velkommen til storslått feiring i eget hus. Daværende leder i klubben, Terje Urdal foreslo å gjøre 30 november til offisiell flaggdag og viste med det betydningen et eget sted å høre til hadde for Eigers medlemmer.

Eigerhuset var uansett et resultat av et enormt arbeid som tok til skikkelig på andre halvdel av 70 tallet. En ting var arbeidet med vei, tomt og bygg der utallige arbeidstimer ble lagt ned av ivrige medlemmer og sympatisører. Men det var også en kamp og en stor jobb å få med seg politikere, byråkrati og ellers elementer som måtte spille på lag for å få det hele til. 

Du kan lese mer om Eigerhuset i kommende Eigerposten. I tillegg er "Veien fram til Hålå" utførlig beskrevet i Eigerboka som utkom i 2011. Den kan enda fås ved henvendelse til daglig leder Kenneth Pedersen. 

Odd Arild Ellingsen filmet da Eigerhuset ble åpnet. Noe av det han filmet kan du se her

Jubileet blir selvsagt markert:

  • Opprettet .
  • Treff: 926

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn