Eiger 3 møter Paradis

Semifinalene i KM ble klart i går. Eiger 3 har fått hjemmekamp og møter her Paradis - et helt nytt bekjentskap for Eiger og det egersundske publikum. På Paradis FKs hjemmeside heter det;"Paradis FK – Mesopotamia ble stiftet som et fotballag 30.06.2011 for å skape et kulturelt og sosialt nettverk for ungdommer og voksne som er interessert i å spille fotball. Vi ønsker å tilby trygghet og samhold for nordmenn og innvandrergrupper på tvers av lokal tilhørighet"

I sesongen som nettopp er ferdig kapret Paradis opprykksplassen poenget foran Suldal i 6.divisjon avd.3. Laget tok 13 seiere, spilte en uavgjort og tapte fire kamper. Eiger 3 som etter en liten høstsprekk likevel vant pulja si poenget foran neste lag, har på to færre kamper enn Paradis sikret 10 seiere, tre uavgjort og tre tap. Vinneren av oppgjøret Eiger 3 - Paradis møter vinneren av kampen Torvastad - Julebygda. Den kampen går allerede i kveld mens Eiger og Paradis skal gjøre opp om videre KM avansement på lørdag kl.1400 i Hålå. 

  • Opprettet .
  • Treff: 256

Eiger FK

  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Daglig Leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Sportslig leder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss

Utviklet av Trønder Data - Alle rettigheter reservert 2019 © Eiger Fotball Klubb - Logg inn