"Pokey" i 150

Hans Marius Slettebø jubilerte med sitt 150 mål i rødt og blått i seriekampen mot Frøyland fredag. Og for en måte han markerte det hele på! Se målet ca 2:25 ut i denne videoen.
Slettebø, med kallenavnet Pokey, visste ikke selv at målet var hans 150 i Eigertrøya, men er selvsagt svært fornøyd med avslutningen. Etter kampen var han også glad for at målet ble fanget på film.
Med 150 mål har han bare Hans Kristian Mong (158) og Birger Arnestad (212) foran seg på statistikken over tidenes målscorere i Eiger. På spørsmål om han tror det er mulig å ta igjen Birger sier Slettebø at han vil prøve. Birger Arnestad gav seg som 35 åring på a-lagsnivå, men det er enda 5 år til Hans Marius Slettebø runder 35.

Hans Marius Slettebø begynte å hospitere med a-laget under daværende trener Øyvind Skadberg i august 2006. Fra og med 2007 var han med på a-laget for fullt og debuten kom 12. mars det året, borte mot Havørn. (seier 5-3) Sitt første mål scoret han i seriekampen mot Madla 24 august 2007 der det ble seier 4-0.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand