Litt alvor før alvoret begynner!!

Sesongen 2018 starter på mange måter onsdag. I NM kvalifiseringens første runde tar Eiger i mot Lyngdal til kamp om ære, prestisje og videre avansement. Trenerteamet Jone Mathiesen, Jan Eric Torres Gløpstad og Stian Vigrestad kunne nok ønsket seg bedre værmessige forhold under oppkjøringen, men det er likt for de fleste lag. Ja, kanskje med unntak av Lyngdal da, som med sin innendørs fotballhall har kunnet trene ufortrødent uavhengig av vær og vind.
Eiger har imidlertid bak seg en svært vellykket treningsleir på tyrkisk jord, så de spillerne som ikke sliter med skader bør være vel forberedt.

Jone Mathiesen tror Eiger skal bite godt fra seg I NM kvaliken mot Lyngdal - om spillerne gjør det man har blitt enige om!

Jone Mathiesen vet svært godt at Eigers cuptradisjoner ikke er de aller beste - i hvert fall etter årtusenskiftet. 14 år siden er det sist gang Eiger kom seg til første ordinære runde, men da ble Eiger utklasset av Mandalskameratene som da spilte i 1 divisjon, med 0-7 i Brunnmyre (!)
Mot Lyngdal ble det 2-6 i NM kvaliken så sent som i 2014 - attpåtil i Hålå. Det har Mathiesen og co ingen intensjon om å kopiere i årets NM kvalik. Han tror at hvis folk innfinner seg og støtter laget kan det bli en kjekk aften på Bøgh Hafsø banen i Hålå. "Lyngdal blir en fin pekepinn hvor vi står, laget misset som kjent opprykk i siste liten i fjor og vil nok være i toppen i år også. Men Lyngdal er et lag som vi skal ha en god sjanse mot hvis vi gjør det vi er blitt enige om. Hvis vi skulle gå videre, blir nok 2.runde et 3.divisjonslag, men ønsket er EIK i Hålå i 1.ordinære runde. Med det som motivasjon, går vi for seier i begge kvalik-rundene", sier Mathiesen.

Eigers tropp:
Denis Nadarevic, Stein-Inge Karlsen, Kjetil Vigrestad, Jan Terje Søyland, Asbjørn Larsen, Sondre Havsø Tveit, Viktor Bjerregaard Opheim, Elion Shatri, Eirik Aadnøy Gohn, Marius Karlsen, Andreas Dyrnes, William Meyer, Stian Vigrestad, Matias Leidland Løyning, Inge Andreas Pettersen, Kristian Garpestad, Hans Marius Aakre Slettebø, Martin Tønnessen

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand