Shatri klar for Eiger

Elion Shatri signerte fredag papirene som gjør ham til Eigerspiller i sesongen 2018. Han har trent med a-laget i hele vinter og også vært på banen i samtlige kamper så langt. Med Shatri på plass synes trenerne Jone Mathiesen og Jan Eric Gløpstad at Eigerstallen har fått en veldig god miks av spillere både alders- og ferdighetsmessig.
Elion Shatri kommer fra EIK der han har en rekke kamper i 2 divisjon på cv`en og han har glidd fint inn i a-lagsgruppa. "Jeg trives svært godt med denne gjengen, både spillere og trenerapparatet", sier Shatri selv. Hvordan han selv ser for seg at sesongen vil gå har han allerede gitt uttrykk for på fotballnerd.no.

Det er også en flere andre nye i årets a-stall. Fra Kroatia kommer keeperen Denis Nadarevic som har gjort sine saker veldig bra på treningsleiren i Tyrkia. Han rakk kun et fåtall treninger med a-laget før turen gikk til sydligere breddegrader.
Hjelpetrener Jan Eric Torres Gløpstad løser også spillerlisens og vil nok også bli en viktig brikke med sine gode venstrefot. Inge A. Pettersen kommer tilbake til Eiger etter et år i moderklubben Sokndal. Returnerer gjør på mange måter også Jone Mathiesen som utenom treneransvaret også vil være en backupløsning 13 år etter at han ble hentet til klubben som "tanksenter". Sigmund Hunnestad har også gjort Eigerspiller av seg igjen etter et halvår i Hellvik i fjor høst.

F.v Inge A. Pettersen, Denis Nadarevic, Jone Mathiesen, Sigmund Hunnestad og Jan Eric Torres Gløpstad

Det er flere år siden Sander Brobakken gjorde sin a-lagsdebut. Etter flere år på Eiger 2 satser han nå mer på fotballen og er tatt opp i a-stallen.

Sander Brobakken - her i aksjon mot Senegal Select på torsdag

Unguttene Kristoffer Mortensen, Marius Karlsen og Stein Inge Karlsen er også nye, fullverdige spillere i a-stallen i 2018. Alle tre debuterte allerede i fjor, men under Jone Mathiesens vinger har de tatt ytterligere steg i løpet av vinteren og dette er spillere vi håper å høre mye om i årene som kommer.

F.v Kristoffer Mortensen, Marius Karlsen og Stein Inge Karlsen

• Leder: Tore Tollefsen