God kamp, tross tap i Tyrkia

Eiger gjorde en god figur da Senegal Select stod på motsatt banehalvdel i Belek i ettermiddag. Etter 2-2 ved pause stod det lenge 3-3 i andre omgang, men laget fra Senegal scoret seiersmålet få minutter før full tid.
Trenerduoen Mathiesen/Gløpstad var glade for at Eiger fikk en god motstander når hele treningsopplegget i Tyrkia skulle vises igjen i kamp. I første omgang kunne man da også se at mye av ukens terpinger viste igjen også i kamp.

Eiger scoret 1-0 omtrent i kampens første angrep. Etter fint spill var det til slutt Elion Shatri som fikk satt opp Inge A. Pettersen som scoret sikkert. Det burde også vært 2-0 da en frisk Hans Marius Slettebø kom til en kjempesjanse få minutter etterpå. I stedet skulle Senegal Select utlikne da Jan Terje Søyland var uheldig og gled før en av de grønnkledde broderte seg gjennom og kunne sette ballen i nota. Etter snaue kvarteret fikk man se hva motstanderlaget var i stand til da de rett og slett spilte ut Eiger etter alle kunstens regler og gikk opp i 1-2.
Samspillet mellom Inge A. Pettersen og Hans Marius Slettebø var tidvis meget bra. De to herrene skulle da også sammen sørge for at Eiger utliknet. Inge i rollen som servitør - "Pokey" som avslutter og dermed 2-2. Første omgang inneholdt ellers store sjanser til begge lag men lagene var like langt ved halvtidshvilen.

Store sjanser - en til hvert lag innledet også andre omgang. Etter kvarteret spilt tok imidlertid Senegal Select igjen ledelsen på et noe billig mål. Eiger svarte på direkten og igjen var det duoen Pettersen og Slettebø som var sentrale. Denne gang med Hans Marius Slettebø som servitør mens Inge A. Pettersen kronet en god kamp med sitt andre mål for dagen.

Trøtte Eigerbein - stinne av trening fikk det tøffere utover omgangen, men viljen til å stå på maks var der hele tiden. Derfor var det litt surt at Senegaleserne skulle sette inn 3-4 bare minutter før dommeren blåste for full tid. Eiger kan likevel være bekjent av kampen og det ble tidvis vist virkelig gode tendenser mot en veldig bra motstander.

Senegal Select var selvsagt et nytt bekjentskap for Eiger. Laget skal oppholde seg i Tyrkia i 2 måneder og består av unge fremadstormende spillere som har en agenda. Å bli solgt til en europeisk klubb i løpet av oppholdet.

Eigers lag:
Denis Nadarevic, Viktor B. Opheim, Sondre Tveit, Jan Terje Søyland, Kjetil Vigrestad, Elion Shatri, Andreas Dyrnes, Matias L. Løyning, Inge A. Pettersen, Hans Marius Slettebø.

Benyttede innbyttere:
Vegard Stapnes, Sander Brobakken, Marius Karlsen og Jone Mathiesen