Strålende treningsleir i Tyrkia

Eiger har hatt et strålende treningsopphold i Tyrkia så langt. Siden laget ankom Belek lørdag kveld er det avholdt totalt 7 treningsøkter. De to sportslige ansvarlige, Jone Mathiesen og Jan Eric Gløpstad har kjørt gode økter med en blanding av spill, øvelser, konkurranser og mer taktiske ting. Spillerne har vært "på" hele tiden og stemningen i troppen er svært god.
Både Mathiesen og Gløpstad syns de har fått svært godt utbytte av turen så langt. Treningsmengden er langt over det spillerne er vant med, så onsdagens morgenøkt blir den siste i dag. I morgen klokken 1600 er det kamp, uten at motstander er kjent ennå. Trolig nøyer man seg med bare en økt også fredag før turen går hjem lørdag og fokuset rettes mot NM kampen mot Lyngdal i Hålå onsdag.
Foruten Eiger er også Madla, Bryne og Klepp på plass i Belek denne uken.

På Eigers facebookside er det lagt ut en del bilder og en videosnutt fra oppholdet så langt.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand