Jone Mathiesen klar for Eiger

Eiger har ved flere anledninger prøvd å få tak i Jone Mathiesen som trener for klubbens flaggskip, a-laget.
Onsdag kunne Roald Roaldsen Skadberg og Bjørn Arne Slettebøe i Eigers sportslige utvalg endelig ta Mathiesen i hånda etter "done deal"

Jone Mathiesen er ikke ukjent med Eiger fra før ettersom han hadde et "vikariat" i klubben høsten 2005. Under trener Øyvind Skadberg ble Mathiesen hentet inn som "spiss med muskler" for å supplere Eigers dengang pur unge tropp i et forsøk på å redde plassen i 3 divisjon.
Som kjent endte det likevel med nedrykk, men Mathiesen gjorde et såpass godt inntrykk at han var ønsket med videre. 8 kamper og 2 mål ble fasiten i tillegg til poengsanking jevnt og trutt på Dalane Tidendes kampbørs. Mathiesen valgte dengang å returnere til moderklubben Sokndal og hadde så smått begynt å interessere seg for trenergjerningen. I årene etterpå har han trent lag regelmessig og opprykk med EIK til 2 divisjon er så langt hans største prestasjon på fotball cv`en

Med hovedtrener på plass kan Eiger nå starte jobben med å sette sammen en slagkraftig tropp til en spennende 2018-sesong.

Utklipp fra Dalane Tidende i 2005