Nytt tap for Eiger

EIK 2 fikk en pangstart. Etter ett minutts spill headet Jonas Skulstad inn kampens første mål. To minutter senere økte Espen Rasmussen ledelsen. 2-0 var også pauseresultatet. Begge lagene hadde sine muligheter utover i andre omgang før EIKs Bjørn Sæternes Stapnes virkelig viste seg fram med to flotte scoringer. De kom etter henholdsvis 75 og 80 minutters spill. Eigers trøstemål besørget Eirik Gohn etter 90 minutters spill.

Eiger er inne i en tung periode, resultatmessig. I lokalavisen kunne man lese overskiften at EIK2 ydmyket Eiger. Det er mulignes et ydmykende resultat, men ser man bort fra de første fem minuttene av kamopen , og frem til 4-0 scoringen så var Eiger det klart beste laget spillemessig, og det er nesten utrolig at det ikke scorer både en, to og tre ganger.

Det er på ingen måte krise i Eiger, selv om et lag som har ambisjoner om å kjempe i toppen nå befinner seg i bunnen av tabellen. Sesongen er lang, og det er bare spilt fire kamper.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand