Endelig kamp!!!

Eiger tar i dag i mot Skarphedin for aller første gang på Sparebank 1 banen i Hålå og de røde og blå kan se frem til sin første kamp siden 4 mai. Bortelaget ligger på en fin 4 plass før dagens kamp etter tre seire, en uavgjort og to tap på sine 6 kamper så langt i sesongen.
For Eiger er blant annet toppscorer Anto Pejic (3 gule) og Asbjørn Larshus Larsen (bryllup) utilgjengelige. På den annen side kan det bli debut for Marius Koldal i dagens kamp.
Avspark mellom Eiger og Skarphedin er kl. 1600.

Dagens tropp:
Sarunas Kilijonas, Jan Terje Søyland, Stefan Ghilom, Stian Sleveland, Tomas Birskys, William Meyer, Sigmund Hunnestad, Inge Andreas Pettersen, Miguel Olivencia Diez, Josip Tunjic, Sander Haugstad, Nikolajs Kozacuks, Gabriel Merkesdal, Marius Koldal, Kjetil Vigrestad, Øyvind Alexander Espeland Nygård

(I saken om kampen mellom Sandefjord 2 og Eiger er det ikke kommet noen avgjørelse. I følge Dalane Tidende kommer trolig svaret tidlig i neste uke)