Hilsen fra Tyrkia

Først og fremst var det med dyp sorg vi mottok budskapet at vår mangeårige formann og æresmedlem Johannes Egge hadde gått bort. Vi sender våre kondolanser til hans nærmeste.

Så til turen:
Vi har hatt noen fantastiske dager her nede med to gode treninger hver dag, og etter hvert to kamper. Hovedfokuset på treningene har bestått i formasjonstrening. Spillerne har i grupper og som enkeltpersoner blitt instruert i hver sine roller i laget, noe som vi nå mot slutten ser effekten av. Alle treningsøktene har blitt avsluttet med kjekke konkurranser, noe som har skapt mye positiv liv og røre i gruppen.

Spillerne har vist seg fra sin beste side - strukturerte - treningsvillige, mye godt humør og god samarbeidsvilje. Turen som sportslig leder har tilrettelagt for gruppen har svart til forventningene. Alt har fungert optimalt. Det er en mer sammensveiset lag vi nå ser og vi tror med sikkerhet at laget har kommet styrket ut av treningsleiren.

Sportslig leder melder om at det er den  beste treningsleiren Eiger har hatt så lenge han har vært med - både sportslig og sosialt. Hovedtrener Thor Jostein Dyrnes og oppmann Øyvind Svanes har gjort en kjempejobb. Videre takkes klubben for å gjøre denne turen mulig.

Trenerteamet i Tyrkia

I morgendagens kamp mot Bryne U19 får spillerne som ikke var på banen mot Drøbak Frogn sjansen (de som er skadefrie) Team Dyrnes har tatt ut følgende lag:

Sarunas Kilijonas
William Refsland, Gabriel Merkesdal, Simen Sæstad, Erik Nordvoll