Nå "smeller" det!!!

En drøy uke før a-laget setter kursen til sydligere breddegrader spilles årets første virkelig tellende kamp. I morgen kl.1500 stiller de røde og blå til kamp om NM avansement i Flekkefjord. Vertene holder til i årets 4 divisjon uten at vi skal legge altfor mye vekt på det i en slik kamp. Eiger på sin side vil gjerne vil vise at det man har brukt vinteren på så langt, begynner å sitte.
Hjemmelaget Flekkefjord har i løpet av vinteren spilt endel treningskamper - senest en sterk 4-1 seier borte mot Rosseland på onsdag.
FFKs kamper i vinter:
Flekkefjord-Moi 1-3
Flekkefjord-Hægebostad 4-5
Mandalskam-Flekkefjord 2-1
Lyngdal-Flekkefjord 4-5
Rosseland-Flekkefjord 1-4

Eiger har på sin side bare spilt 3 kamper. To releativt overbevisende hjemmeseire mot hhv Staal Jørpeland og Farsund, og en svak opptreden mot et solid Brodd i Stavanger.
Eigers kamper i vinter:
Eiger-Staal 5-0
Eiger-Farsund 7-2
Brodd-Eiger 5-1

Vi håper mange Eiger-tilhengere tar turen bort for å støtte de røde og blå i årets første viktige kamp!
Eigers tropp:
Sarunas Kilijonas