Spennende 3 div.pulje

Fotballforbundet offentliggjorde i dag puljene til neste års 3 divisjon. Eiger havnet i pulje 5 sammen med lag fra Rogaland, Agder, Telemark og Vestfold. "Det eigerske publikum" kan bare begynne å glede seg til å stifte bekjentskap med mange nye lag. Samtidig blir det gjensyn med Donn, Vigør og Mandalskameratene som Eiger tok tilsammen 7 poeng mot sist de røde og blå var i 3 divisjon i 2013. Jerv kan også komme inn under kategorien "gamle kjente", men nå blir det Jerv 2 som vil stå på motsatt banehalvdel - i motsetning til i 2013 da a-laget deres sikret opprykk fra Eigers pulje.
Pulja ser ut som følger:
Avdeling 5
Larvik Turn