Historisk dag!

24 september 1977. Det var datoen da Eiger sikret opprykk til daværende 4 divisjon (tilsvarer 3 divisjon i dag) for aller første gang. I dag er det altså 38 år siden det etterlengtede opprykket var et faktum. Den avgjørende kampen i siste serierunde endte med 5-2 seier over Hinna etter mål av Einar Østebrød (2), Vilhelm Olsen, Odd Rune Olsen og Toralf Torgersen. Leif Skandsen (i dress midt på bildet bak) var trener. Hvor mange andre spillere kjenner du?

I morgen møter Eiger Nærbø i Hålå. Da kan Eiger igjen komme i posisjon for et potensielt opprykk. Jærbuene er imidlertid det laget som har påført Eiger det største tapet i historien. 10-0 endte det i 1973. Den store seiersmarginen ble tangert av Viking 2 i 2010, da siddisene vant 11-1.