På hodet ut av cupen!

Eiger røk ut allerede i sin første kamp i årets Rogalands cup da 7 divisjonslaget Kvitsøy vant 4-3 forrige søndag. Riktignok "vant" Eiger selve kampen, men med 2 av 3 straffer i mål før kampstart, var det øyboerne som kunne juble for videre avansement ved full tid.

Anders Rasmussen og Trym Jørgensen debuterte for Eigers a-lag i en tropp som ellers blant annet inneholdt Eivind Blakstad og Fredrik Andersen. Anders sørget for målgivende på Eigers tredje scoring.

Kampfakta:

Kvitsøy-Eiger 4-3 (2-0)

1-0 (straffe før kampstart)
2-0 (straffe før kampstart)
2-1 (52) William Meyer
3-1 (61)
3-2 (75) Stian Sleveland
4-2 (77)
4-3 (86) Inge Andreas Pettersen

Gule kort: Stian Sleveland, Fredrik Andersen Stefan Ghilom

Rødt kort: Fredrik Andersen (to gule) og Inge Andreas Pettersen

Dommer: David Thomas Tremblay, Internat. School of Stavanger