Trekker de laget?

Ålgård har innkalt til kartleggingsmøte for å avgjøre Ålgård 2s videre skjebne i 4 divisjon avdeling 1 førstkommende mandag. Som kjent trakk jo laget fra Gjesdal seg fra torsdagens seriekamp mot Eiger. Nå prøver de å "børste støvet av" gamle storheter som bl.a.Tommy Bergersen og andre spillere i håp om å klare å gjennomføre sesongen.

I dagens GB nett blir bl.a. Eigers sportslige leder Bjørn Arne Slettebøe intervjuet i en sak som omhandler at Ålgård står i fare for å måtte trekke laget.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand