A-kamp omberammet

Eigers kamp mot Ålgård 2 er fremskyndet fra fredag 1900 til torsdag samme tid. Årsaken er fotballforbundets godkjenning av Ålgårds ønske om å spille kamp med førstelaget mot Bryne 2 fredag. Denne kampen var opprinnelig berammet til mandag 20 april - to dager før Ålgård møter Viking i cupen.

Sportslig leder Bjørn Arne Slettebøe er ikke veldig begeistret for å si det forsiktig og påpeker at respekt for oppsatt terminliste vanligvis er høyt verdsatt i Rogaland Fotballkrets. Når kampen nå er oppsatt på en torsdag - i det som vanligvis er en dag a-laget trener, gjør det litt lettere å akseptere endringen. Det er likevel ingen tvil om at fredag er Eigers foretrukne dag for hjemmekamper - en etter hvert godt innarbeidet sådan.

Slettebøe håper endringen ikke medfører svikt i antall tilskuere og ser frem til å få se spillerne i aksjon til årets første hjemmekamp i serien.

Eiger - Ålgård 2 kl.1900 torsdag 16 april.

• Leder: Tore Tollefsen
  • Daglig Leder: Atle Skailand