Skåland signerte!

Erling Skåland, Mois solide midtstopper - signerte torsdag for Eiger. Han var på banen i internkampen og har ellers trent med Eiger en periode og vist solid igjen. Erling Skåland gjenforenes nå med Gunnar Hundsnes som har trent Skåland i flere år før. Han er snekker av yrke og har hele Dalane som arbeidsted.

Erling Skåland som blir 23 i år har allerede nærmere 150 kamper for Moi. Eigers trenerduo betegner ham som kompromissløs, sterk og hurtig.

Vi ønsker Erling velkommen på laget!